Zij-instroom

Ben je op zoek naar een andere school?
Misschien is De KH wel wat voor jou.

Gelegen op een A-locatie aan de Marinus van Doornstraat in de regio Kwatta, is de school goed bereikbaar. Wij hebben een prachtig gebouw en wij maken gebruik van moderne faciliteiten.
De KH biedt vernieuwend middelbaar onderwijs aan; daarnaast wordt in de lessen aandacht besteed aan Omgangskunde, studiecoaching en organiseren wij een leefhuis met coaches en begeleiders. De school is kleinschalig en de docenten zijn betrokken, dat zorgt voor een fijne sfeer. Is de KH misschien de school voor jou? Meld je dan aan voor een plek als zij-instromer.

Meer informatie over de school

Heb je interesse in een plek op de KH? Dan ben je van harte welkom voor een rondleiding door de school. Voor vragen of wilt u een afspraak maken? doe dat via een email aan: administratiekh@kangoeroeschool.com

Aanmelden

Voor aanmelding voor zij-instroom kun je de aanmeldlink gebruiken. Hierna volgt een selectieprocedure waarin we de volgende documenten van je nodig hebben:

Een door je school ingevuld schoolformulier
Een recente officiële cijferlijst
Een uitleg waarom je je huidige school wil verlaten en waarom je naar KH zou willen. Voldoen aan ons havo/vwo profiel.

Op basis van deze informatie kunnen we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Of we je daadwerkelijk kunnen plaatsen is afhankelijk van de beschikbare plaatsen en resultaten.

Wil je je aanmelden voor een plek in klas 1 of 2 ? Mail dan je documenten naar het volgende mailadres: administratiekh@kangoeroeschool.com